Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Πρώτη ισοπαλία για την Μαύρη...

Την πρώτη ''γκέλα'' στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Ρούβα στην Κρήτη με 2-2, σε ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Στο πρώτο μέρος ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και με δυο γκολ των Μπούνα (30') και Αργυρόπουλου (32') τελείωσε με 2-0 το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι μαυραετοί  χαλάρωσαν πάρα πολύ και υποχώρησαν, έτσι πλήρωσαν την κακή αμυντική λειτουργία τους και με άλλα δυο γκολ στο 61' και στο 64' δυστυχώς ισοφαρίστηκαν και έχασαν την νίκη κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια τους. Η Αιγιώτικη ομάδα όμως θα μπορούσε να είχε φύγει από την Κρήτη με τους τρεις βαθμούς από την τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα (88') αφού ο Μπουλούμπασης με μια ωραία αντεπίθεση που έκανε θα μπορούσε να είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα όμως δεν τα κατάφερε.
  Πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα παραβιάστηκε η άμυνα του Παναιγιαλείου και μάλιστα 2 φορές. Δεν έχει σημασία όμως, διότι η Αιγιώτικη ομάδα απολαμβάνει ακόμα μόνη της την πρώτη θέση και κρατάει την διαφορά ασφαλείας στους 4 βαθμούς από τον δεύτερο Αχαρναϊκό.

Εντκάδες:

ΡΟΥΒΑΣ: Λυράκης, Γερολυμάκης (52΄ Φουκαράκης), Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Τζιράκης, Κορδονούρης, Πετράς, Ανωγειαννάκης (88΄ Έκελμαν), Ταβλαδωράκης, Αντωνάκης, Γκάτσης (77΄ Κεφαλλούκος).ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (74΄ Γ. Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας (61΄ Μπουλούμπασης), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (81΄ Διαμαντόπουλος). 

Φάσεις του αγώνα:
14′: Σε σουτ του Αργυρόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22′: Σέντρα σουτ του Ανωγιαννάκης, δύσκολη απόκρουση σε δύο χρόνους του Γιάννη Μπαλτιμά.
29‘: ΓΚΟΟΟΟΟΛ. Υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών του Παναιγιαλείου, τελευταίος κάτοχος ο Μπούνας, ο οποίος ανοίγει το σκορ (0-1). 
32′: ΓΚΟΟΟΟΟΛ. Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Θύμιου Αργυρόπουλου, η μπάλα αναπαύεται στα αντίπαλα δίκτυα (0-2).
48′: Σουτ του Ανυφαντάκη από την μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλτιμά.
52′: Λάθος έξοδος του Μπαλτιμά, σαν από μηχανής θεός ο Σανδραβέλης αποκρούει λίγο πριν η μπάλα περάσει την νοητή γραμμή.
54′: Σουτ μέσα από την περιοχή του Φουκαράκη εντυπωσιακή απόκρουση του Μπαλτιμά και στην εξέλιξη της φάσης ο Θεοφανόπουλος σώζει τον Παναιγιάλειο από θανάσιμο κίνδυνο.
56′: Ο Λαζανάς σε καλή θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή πλασάρει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
61′: ΓΚΟΛ. Λάθος εκτίμηση σε έξοδο του Μπαλτιμά, ο Ανυφαντάκης μειώνει σε 1-2.
65′: ΓΚΟΛ. Νέο λάθος στην άμυνα του Παναιγιαλείου, δίνει την ευκαιρία στον Ανωγειανάκη να ισοφαρίσει σε  2-2.
76′: Πλασέ του Γκάτση, η μπάλα κατευθύνεται προς στα δίκτυα και ο Σούλης αποκρούει λίγο πριν η μπάλα περάσει την νοητή γραμμή.

  Ο προπονητής του Παναιγιαλείου Ν. Κουρμπανάς μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην συνέντευξη τύπου δήλωσε ευχαριστημένος από το σημερινό αποτέλεσμα και τόνισε πως η ομάδα πλήρωσε δυστυχώς την κακή της αμυντική λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο. Σχετικά δήλωσε : "Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι καλός στα στημένα, ενώ έχει και δυνατά αράουτ. Ωστόσο στο πρώτο μέρος λειτουργήσαμε σωστά και δεν είχαμε πρόβλημα, ενώ ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ένα λάθος της άμυνας και ένα στημένο, έφεραν την ισοφάριση. Ωστόσο θέλω να τονίσω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. "δήλωσε ο "μελανόλευκος" κόουτς και συνέχισε "Δεν πρέπει να έχουμε κηδεία. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι θετικό. Όλοι χάνουν και όλοι κερδίζουν. Πληρώσαμε το κακό δεύτερο ημίχρονο που είχαμε, αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ στις κόντρα επιθέσεις που δημιουργήσαμε. Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας και από το σημερινό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με ηρεμία για να πετυχουμε το στόχο της ανόδου."

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Εθνικός Αστέρας-Αχαρναϊκός 0-3 (α.α)
Αστέρας Μαγούλας-Χανιά 0-0
Πανηλειακός-Κόρινθος 2-1
Επισκοπή-Φωστήρας 0-2
Ρούβας-Παναιγιάλειος 2-2
Δευτέρα (3/12)
ΑΟ Γλυφάδας-Προοδευτική  (15.00)
Ρεπό: Καλαμάτα

Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 16-------------------------------------------------
2. Αχαρναϊκός 12
3. Αστέρας Μαγούλας 10
-------------------------------------------------
4. Πανηλειακός 10
5. Επισκοπή 9
6. Φωστήρας 8
7. Κόρινθος 8
8. Προοδευτική 6
9. Καλαμάτα 6
10. ΑΟ Γλυφάδας 5
-------------------------------------------------
11. Χανιά 4
-------------------------------------------------
12. Ρούβας 4
13. Εθνικός Αστέρας -2*
*Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα


Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου