Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

NEW RADIO MAGIC

O New Radio Magic αποτελεί έναν σταθμό που ξεκίνησε να εκπέμπει στο διαδίκτυο απο τις  2/8/2012  θέλοντας να  εκφράσει έναν νέο μουσικό ήχο που τώρα αποτυπώνεται στην χώρα. Στον Magic Radio μπορείς να ακούσεις ελληνική και ξένη μουσική χωρίς να τοποθετούνται μουσικές "ταμπέλες" και περιρισμοί. Καλώς ή κακώς στην μουσική δεν ταιριάζουν όλα με όλα. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα δημιουργηθεί μέσα απο αυτό το website ενα φιλόδοξο ραδιόφωνο που θα διώξει την ταμπέλα του ipod που σκοπέυουν να βάλουν όλα τα ερτζιανά ραδιόφωνα και να δώσει μια δυναμικη στις λέξεις μουσική & επικοινωνία. Δίνουμε ραντεβού στον αέρα λοιπόν ζωντανά με τους παραγωγούς μας.
Η μαγεία του ραδιοφώνου σε περιμένει να την ανακαλύψεις εδώ!



Η Μουσική είναι η γλώσσα της Ψυχής.
Ως Τέχνη αγγίζει την καλλιτεχνική φύση του ανθρώπου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για αυτοπραγμάτωση.
Αφυπνίζει την ικανότητα για δημιουργική έκφραση και συνύπαρξη με το περιβάλλον.
Η μουσική είναι από τις τέχνες που σε καλούν να βγάλεις τις παρωπίδες και να την αφήσεις να καθοδηγήσει το μυαλό και την ψυχή σου........!!!!

 

Η μουσική είναι μία παλιά ανάμνηση, μία σπουδαία στιγμή δική σου` η στιγμή σου. Η μουσική είναι το πετάρισμα της καρδιάς σου σε ρυθμούς ανάρμοστους,  χωρίς κανόνες, απροσάσμοστους ρυθμούς. Η μουσική σε κάνει να μοιραστείς τον αυθορμιτισμό σου,  βγάζει λέξεις χωρίς λόγια, αγκαλιάσματα χωρίς σώματα, φωνές χωρίς ήχους, εικόνες χωρίς σύνορα ?.. η μουσική είναι μέσα σου, είσαι εσύ!
Αν η μουσική είναι η τροφή της αγάπης, παίξε κι άλλο.

Ο New Radio Magic αναδιαμορφώνει ύφος & δημιουργεί μια μουσική πανδαισία. New Age, Τrip Hop, Soul, Αlternative καλλιτέχνες και όχι μόνο θα αποτελούν το καθημερινό airplay του σταθμού μας. Τραγούδια διαλεγμένα με αγάπη από τους παραγωγούς μας.

Ολοι οι παραπάνω λόγοι και η αγάπη μας για την μουσική μας έκαναν να φτιάξουμε αυτόν τον ραδιοφωνικό σταθμό για την δική σας διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την αγάπη την στήριξη και την καθημερινής σας παρουσία.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
TEO-MAGIC
JOULIA-BABY-DEVIL
DJ-TEREZ
DJ-ALEXEI
DJ-GRAV


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1) Απαγορεύεται κάθε είδους χυδαία φράση ή λέξη. Όποιο μέλος βρίζει η φέρεται άσχημα, θα λαμβάνει privet προειδοποιητικό μήνυμα από τους oppers και αν συνεχίζει θα αποβάλλεται.
2) Απαγορεύεται η αποστολή links στο main chat. Privet επιτρέπεται κάθε είδους link, αρκεί να μην παρενοχλεί τον παραλήπτη.
3) Αν ο παραλήπτης privet μηνύματος ενοχληθεί από κάποιον αποστολέα για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να το αναφέρει σε κάποιον από τους oppers και αυτός με την σειρά του να προειδοποιήσει τον αποστολέα. Αν ο αποστολέας συνεχίζει τις παρενοχλήσεις ατόμου η ατόμων, θα αποβάλλεται για όσο διάστημα ορίσει ο opper.
4) Αν θέλετε να διαφημίσετε το ιντερνετικό κανάλι σας στο chat, ο μόνος τρόπος που επιτρέπεται είναι ένα μικρό λογότυπο δεξιά του ονόματός σας, το οποίο με πολύ λίγες λέξεις θα προωθεί το κανάλι σας, χωρίς να υποβαθμίζει η δυσφημίζει άλλα κανάλια. Έτσι κάθε φορά που θα στέλνετε ένα μήνυμα όλοι θα μπορούν να δουν τι μουσική παίζετε (παράδειγμα: djteo_HOUSE_PROMOS_TODAY !!!). Το μήνυμα δε που θα γράψετε, εννοείτε ότι υπάγεται και στον κανόνα 1 του chat.
5) Αν κάποιο μέλος δημιουργεί συχνά προβλήματα, οι oppers τον αναφέρουν στον administrator, ο οποίος και αποκλείει για πάντα την είσοδό του στο "NEWRADIOMAGIC CHAT''.
6) Απαγορευεται να μεταφερεται τα προσωπικα σας στο MAIN. προσωπικα μπορουν να διατυπωνονται μονο privet. Aν συνεχισει θα αποβαλεται. Το ιδιο ισχυει και για τους moderator καθως και για τα μελη..
7) Όποιος μπαίνει στο chat για πρώτη φορά, θα πρέπει να αλλάξει το όνομα που του παρέχεται αυτόματα με ένα άλλο, πατώντας επάνω στο ανθρωπάκι του.




         TO NEW RADIO MAGIC ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ
                                                            ΕΚ ΤΟΥ NEW RADIO MAGIC
TEO-MAGIC
JOULIA-BABY-DEVIL


Ντένια Αγγελοπούλου, μαθήτρια 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου