Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΟΥ: ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ, 21-12-2012















      Το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου ολοκλήρωσε και τούτη τη χρονιά όλες τις δραστηριότητες που είχε προγραμματίσει για την περίοδο των Χριστουγέννων.
      Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την προκήρυξη τριών διαγωνισμών, 1) Φωτογραφία-Τοπίο, 2) Γκράφιτι και 3) Φωτογραφία-Αντανακλάσεις. Οι δύο πρώτοι έχουν ολοκληρωθεί με νικητές: Φωτογραφία-Τοπίο, 1η η Ανδριάνα Μπουρνάζου (Α2), 2ος ο Χρήστος Κορομηλάς (Γ2), 3η η Βίκυ Μακρυγιάννη (Γ2), 4η η Κατερίνα Τσερετζούλια(Γ4), 5η η Θεοδώρα Παπαδογιαννοπούλου (Γ3) και Γκράφιτι, 1η η Ζωή Φράγκου (Α4), 2ος ο Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος (Γ4), 3ος ο Ηλίας Σπηλιωτόπουλος (Α4). Ο τρίτος διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα δώρα προσέφεραν οι χορηγοί CITRUS, I-SOLUTIONS Χρύσα Δημητρίου, 04 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Μπάλας-Διαμαντόπουλος, ΡΕΖΕΡΒΑ, PC SUPPORT Νίκος Σκούρας, Ήβη Κουτσούκου και AUTOPHONE.
      Oι μαθητές του σχολείου συγκέντρωσαν και φέτος τρόφιμα για το ‘‘Χαμόγελο του Παιδιού’’ και η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί αφού και στην πόλη μας θα λειτουργήσει ένα από τα σπίτια του.
     Επίσης, το σχολείο βοήθησε το 2ο Σύστημα Προσκόπων Αιγίου να συγκεντρώσει από τους μαθητές του ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα.
      Πρέπει ακόμα να τονιστεί ότι το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου συνεχίζει την από πολλά χρόνια επαφή και εποικοδομητική συνεργασία του με το ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ. Τα παιδιά του ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ προσεκλήθησαν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου, την παρακολούθησαν και στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα προσωπικά σε κάθε ένα από τα παιδιά.
      Όλες οι παραπάνω δράσεις του σχολείου ολοκληρώθηκαν με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία γίνεται, όπως κάθε χρόνο, στο κινηματοθέατρο ‘‘ΑΠΟΛΛΩΝ’’. Η γιορτή είχε έντονο θρησκευτικό χαρακτήρα και εξαιρετική επιτυχία. Οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου παρουσίασαν απαγγελίες, τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου, διαφάνειες και ένα μικρό θεατρικό έργο με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, γραμμένο από τη μαθήτρια της τρίτης τάξης Ηρώ Βλασσοπούλου.
      Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα, εκτός των παιδιών  του ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ και στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου έπειτα από κλήρωση.
      Η Διευθύντρια του σχολείου κα Αγγελική Αλευρίτου απηύθυνε ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος σε όλους όσους παρακολούθησαν τη γιορτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου