Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Της αλλάξε τα...φώτα ...ο ΠΓΣ της Προοδευτικής



Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε ο Παναιγιαλειος την νεα χρονιά συντρίβοντας κυριολεκτικά την Προοδευτική με 4-1 για την 9η αγωνιστική της Football leage 2 μέσα στο ''Κάστρο του Αιγίου'' παραμένοντας πρώτος και αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα. Μια επιβλητική εμφάνιση για την ομάδα του Αιγίου που κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις και να δείξει πως θέλει την άνοδο. Με τον εορταζόμενο Γιάννη Λαζανά που μπορεί να μην... κέρασε γλυκά αλλά κέρασε 3 υπέροχα γκολ και μια θεαματική εμφάνιση. Τα... όργανα άρχισαν απο το 14ο λεπτό όταν με ωραίο γύρισμα του σώματος και εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ ο Λαζανας. Στο 32ο λεπτο σειρά για γκολ είχε ο Μπουνας με κεφαλιά απο ωραία εκτέλεση κόρνερ του Αργυροπουλου και ετσι τελείωσε το ημίχρονο με 2-0.
   Με το ιδιο τεμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο που βρήκε τον Λαζανα σε τρελα... κέφια, ο οποίος αρχικά στο 57ο λεπτο μετά απο υπέροχη μπαλιά 30 μέτρων απο τον Γκοτσουλια κατέβασε ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ εκανε το 3-0, ομως δεν σταμάτησε εκει. Λιγο αργότερα, στο 83ο λεπτο ξαναχτύπησε και πάλι ο ''τιμωρός'', που μετα απο ωραία ατομική ενέργεια του Παπαχρηστου που πέρασε τέσσερις παίκτες, έκανε το σουτ η μπάλα αποκρούστηκε προς το παρόν από τον γκολκίπερ της Προοδευτικης, πήρε την μπάλα ο Λαζανας και με κοντινό πλασε διαμόρφωσε το 4-0 και έκανε χατ-τρικ.
    Με αυτον τον τρόπο ο Παναιγιαλειος δεν άφησε στην Προοδευτικη χώρους, η οποια το μονο που κατάφερε είναι το γκολ της τιμης στις καθυστερήσεις μετά απο πέναλτι, γραφοντας ετσι το τελικο αποτέλεσμα 4-1.
    Ο Ν. Κουρμπανας χωρίς πολλά λόγια στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην βοήθεια του κόσμου στον σημερινό αγώνα για την νίκη επίσης δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλεξανδρος Μπουλουμπασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Νίκος Κουρμπανάς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο μας που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη σήμερα και ελπίζω για ακόμα καλύτερη συνέχεια τη νέα χρονιά».
Αλέξανδρος Μπουλούμπασης: «Ήταν δύσκολο ματς. Μας βγήκαν στο γήπεδο, όσα δουλέψαμε όλη τη βδομάδα στην προπόνηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Εμείς συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος στη Football League».



Φάσεις του αγώνα:
2?: Σε σουτ του Λαζανά, μπλόκαρε την μπάλα ο Παγώνης.
3?: Σε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Παναγιωτόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρίζου.
14?: Με όμορφο σουτ του Λαζανά μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Παναιγιάλειος ανοίγει το σκορ (1-0).
32?: Σε κόρνερ του Αργυρόπουλου στο πρώτο δοκάρι, με γυριστή κεφαλιά ο Μπούνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Προοδευτικής (2-0).
57?: Εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Γκοτσούλια, ο Λαζανάς κατέβασε ωραία την μπάλα και με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ (3-0).
83?: Ο Παπαχρήστος έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε, απόκρουσε ο Παγώνης και ο Λαζανάς, που πήρε τον …ριμπάουντ, με πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιγιαλείου, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ – τρικ (4-0).
Από λάθος του Μπουλούμπαση, ο Παναγιωτόπουλος κέρδισε την μπάλα και την ανατροπή εντός περιοχής από τον Ρίζο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος και πέτυχε το γκολ της …τιμής για την ομάδα του (4-1).

Αποτελέσματα υπόλοιπων αγώνων:
Πανηλειακός-Επισκοπή: 1-1 (63? Καραχάλιος / 71? Δελήμπασης)
Αχαρναϊκός-Κόρινθος: 2-1 (13? Βεστάκης, 93? Νεόφυτος / 26? Πεχλιβανόπουλος)
Φωστήρας-Χανιά: 1-0 (37? Στάμος)
Ρούβας-Αστέρας Μαγούλας: 0-1 (32? Τριάντος)
Καλαμάτα-Εθνικός Αστέρας: 3-0 α.α.
Ρεπό: Γλυφάδα

Βαθμολογία:

1. Παναιγιάλειος 23
-------------------------------------------------
2. Αχαρναϊκός 18
3. Φωστήρας 17
-------------------------------------------------
4. Επισκοπή 16
5. Αστέρας Μαγούλας 16
6. Κόρινθος 12
7. Πανηλειακός 12
8. Χανιά 10
9. Προοδευτική 10
10. Κεραυνός Γλυφάδας 8
-------------------------------------------------
11. Καλαμάτα 6
-------------------------------------------------
12. Ρούβας 4
13. Εθνικός Αστέρας -2*

*Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα



Επόμενη αγωνιστική (10η):

Φωστήρας-Αχαρναϊκός
Κόρινθος-Παναιγιάλειος
Χανιά-Καλαμάτα
Εθνικός Αστέρας-Ρούβας
Κεραυνός Γλυφάδας-Επισκοπή
Αστέρας Μαγούλας-Πανηλειακός
Ρεπό: Προοδευτική


Ρεπορταζ: Γιωργος Κολοκυθας, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου