Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Επέστρεψε στις νίκες η Μαύρη


Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μαύρη, μετά από δύο ισοπαλίες, αφού κέρδισε την Γλυφάδα με 1-3 εκτός έδρας στο γήπεδο του Ελληνικού για την 8η αγωνιστική της Football League 2. Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από την Αιγιώτικη ομάδα η οποία είχε το πάνω χέρι από την αρχή του αγώνα, αφού σκόραρε ένα γκολ κυριολεκτικά από τα...αποδυτήρια με  ωραίο αριστερό πλασέ του Μπούνα μόλις στο 4' λεπτό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, με την πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Παναιγιαλείου, απάντησαν στο 21' λεπτό με κεφαλιά του Καζαντζή που κατέληξε στα δίκτυα της εστίας του Ρίζου και έκανε το 1-1. Όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα έληγε ισόπαλο, όμως στο 44' λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Μαύρης, μετά την ανατροπή του Γκοτσούλια, το οποίο ανάλαβε να εκτελέσει ο Αργυρόπουλος που παραλίγο να το χάσει αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι αλλά με κοντινή κεφαλιά το διόρθωσε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 64' λεπτό ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε ένα πέναλτι ''φάντασμα'' αυτή την φορά υπέρ της Γλυφάδας το οποίο εκτέλεσε ο Λύγκος όμως η μπάλα δεν του έκανε την χάρη και χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρίζου. Στο 86' λεπτό της αναμέτρησης ο Παπαχρήστος με ακόμα ένα πέναλτι αποφάσισε να τελειώσει το ματς και να κάνει το 1-3. 

  Ο Παναιγιάλειος με αυτή την επιβλητική εμφάνιση, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα αποσπάστηκε στην βαθμολογια με διαφορά 5 βαθμούς από τον δεύτερο Αχαρναϊκό ο οποίος στραβοπάτησε στα Χανιά (1-0), ενώ η Γλυφάδα παρέμεινε στους 8 βαθμούς μπλεγμένη σε περιπέτειες.


Οι φάσεις του αγώνα:
4: Σε αντεπίθεση του Παναιγιαλείου ο Λαζανάς με τακουνάκι βρήκε τον Μπούνα, ο οποίος με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
16: Σε σουτ του Λαζανά, η μπάλα βρήκε σε χέρι αντίπαλου αμυντικού μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Μίαρης έδειξε να να συνεχιστεί το παιχνίδι.
21: Με κεφαλιά ο Καζαντζής νίκησε τον Ρίζο και ισοφάρισε για την Γλυφάδα (1-1).
22: Σε σουτ του Γκοτσούλια από  το ύψος της περιοχής η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Χώνου.
30: Σε σέντρα του Λαζανά, η κεφαλιά του Μπούνα έφυγε μόλις άουτ.
44: Ο Γκοτσούλιας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κολοτούρο, ο διαιτητής αυτή τη φορά υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργυρόπουλος, ο Χώνος απόκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος ο Αργυρόπουλος με κοντινή κεφαλιά έβαλε σε θέση του οδηγού τον Παναιγιάλειο (1-2).
64: Σε μαρκάρισμα του Σούλη πάνω στον Λύγκο, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που μόνο αυτός είδε μέσα στο γήπεδο. Το εκτέλεσε ο Λύγκος και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι…
67: Σε δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου, ο Χώνος έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε όρθια την ομάδα του.
86: Ο Παπαχρήστος κέρδισε νέο πέναλτι για τον Παναιγιάλειο, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-3.
91: Σε σέντρα του Διαμαντόπουλου από δεξιά, ο Λαζανάς με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χώνου.



Εντεκάδες:

ΑΟ Γλυφάδας: Χώνος, Κόκκαλης (83' Νικόλτσης), Κολοτούρος, Ζαχαράτος (72' Κόντι), Καζάντζης, Χατζησαϊας, Λημνιός, Καϊμακαμούδης (58' Καλογιάννης), Μουστόγιαννης, Λύγκος, Καρλιάμπας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης (74' Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος (60' Γ. Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (72' Ακπαρίδης), Μπούνας, Λαζανάς, Μπουλούμπασης.


Αποτελέσματα υπόλιπων αγώνων:
Επισκοπή-Ρούβας: 1-0 
(61′ Τριανταφύλλου)
Προοδευτική-Κόρινθος: 1-1 
(28′ Λέκκας / 13′ Κατσίκης)
Αστέρας Μαγούλας-Καλαμάτα: 1-0 
(67′ Χρυσάφης)
Χανιά-Αχαρναϊκός: 1-0 
(83′ Πάγκαλος)
Εθνικός Αστέρας-Φωστήρας: 0-3 α.α.
Ρεπό: Πανηλειακός

Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 20
-------------------------------------------------
2. Αχαρναϊκός 15
3. Επισκοπή 15
-------------------------------------------------
4. Φωστήρας 14
5. Αστέρας Μαγούλας 13
6. Κόρινθος 12
7. Πανηλειακός 11
8. Χανιά 10
9. ΑΟ Γλυφάδας 8
10. Προοδευτική 7
-------------------------------------------------
11. Καλαμάτα 6
-------------------------------------------------
12. Ρούβας 4
13. Εθνικός Αστέρας -2*
* Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου