Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Γλύτωσε τα χειρότερα ο Παναιγιάλειος...

Το πάθος και η πίστη για την ανατροπή δούλεψαν θετικά για τον Παναιγιάλειο απέναντι στον δυνατό Πανηλιακό για την 7η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στο απορθυτο φρούριο που λέγεται Δημοτικό Στάδιο Αιγίου. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει η ομάδα του Αιγίου και μάλιστα με 0-2, όμως με την πολύ καλή εμφάνιση που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, αρχικά με τον Γκοτσούλια ο οποίος με πλασέ μείωσε στο 59' λεπτό σε 1-2 και στη συνέχεια ο Διαμαντόπουλος, η ''χρυσή αλλαγή'' του Ν. Κουρμπανά, με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλάσε στο 80' λεπτό έκανε το 2-2. Ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη με την ασφυκτική πίεση που ασκούσε στον Πανηλιακό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όμως τελικά το ματς έληξε ισόπαλο. Για έναν ακόμα αγώνα η άθλια διαιτησία και οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν εναντίον του Παναιγιαλείου αλλά και πάλι η Μαύρη απέδειξε περίτρανα ότι έχει κουράγιο και ψυχή και δεν ''κολλάει'' σε τέτοια θέματα.
   Ο προπονητής του Παναιγιαλείου Ν. Κουρμπανάς δήλωσε πως η ομάδα δεν μπήκε όπως θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο αυτό άλλαξε, μπήκε ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια το γκόλ της ισοφάρισης. Αναλυτικά δήλωσε: "Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε κακή απόδοση και δεν είμαστε ομάδα που έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι. Στην επανάληψη θέσαμε ως στόχο το γρήγορο γκολ, το καταφέραμε και στη συνέχεια πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ χάσαμε και ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο ακόμα. Παίζοντας με αυτό τον τρόπο στο δεύτερο μέρος, αναμφισβήτητα υπήρξε ρίσκο και ο Πανηλειακός θα μπορούσε να πετύχει τρίτο τέρμα." τόνισε ο Κορίνθιος τεχνικός και συνέχισε "Στα δύο τελευταία παιχνίδια ζούμε τα πραγματικά συναισθήματα του ποδοσφαίρου. Στο Ρούβα προηγηθήκαμε και ισοφαριστήκαμε, ενώ σήμερα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε. Δεν παίζουμε με μικρές ομάδες, αλλά συλλόγους με ιστορία που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Εμείς θα δούμε τι έγινε στα δύο τελευταία ματς και θα πρέπει η ομάδα να ισορροπήσει. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, απλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις για να διεκδικήσουμε την άνοδο.Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που αψήφησε την κακοκαιρία και βοήθησε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο για να έχει ζωή, όπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στις νίκες."

Οι φάσεις του αγώνα:
2′: Σε σουτ του Σαλαπάτα, μετά από ατομική προσπάθεια, η μπάλα έφυγε άουτ.
6′: Σε σέντρα του Σαλαπάτα από τα αριστερά, ο Κυριακίδης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Πανηλειακό (0-1).
11′: Σε φάουλ του Αργυρόπουλου, η κεφαλιά του Ακπαρίδη πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
37′: Σουτ “κεραυνός” του Καραχάλιου, η μπάλα τράνταξε την συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Μπαλτιμάς απόκρουσε σωτήρια το σουτ του Κοτσόκολου.
42′: Σε φάουλ του Σαλαπάτα, ο Κολώκας με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2).
44′: Σε εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου, μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασόπουλος.
48′: Ανεπανάληπτο τετ α τετ του Λαζανά, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανηλειακού.
57′: Μεγάλη απόκρουση του Ρίζου σε σουτ του Καραχάλιου μέσα από την περιοχή.
59′: ΓΚΟΟΟΛ Μπαλιά του Αργυρόπουλου πίσω από την σέντρα, ο Γκοτσούλιας σπάει το τεχνητό οφσάιντ και με έξυπνο πλασέ στην κλειστή γωνία μείωσε για τον Παναιγιάλειο (1-2).
61′: Σε σουτ του Βλαχόπουλου, νέα απόκρουση από τον Ρίζο.
71′: Σε σέντρα του Γκοτσούλια, ο Λαζανάς πάσαρε στον Μπούνα, ο οποίος πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.
80′: ΓΚΟΟΟΛ Με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Διαμαντόπουλου, η μπάλα καταλήγει στο βάθος της εστίας του Αθανασόπουλου (2-2).


Εντεκάδες:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς (38′ λ.τ. Ρίζος), Σανδραβέλης (76′ Διαμαντόπουλος), Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας (46′ Μπουλούμπασης), Λαζανάς.
Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Σαραμαντάς, Κουλός, Κολόκας, Μπιταξής, Κοτσόκολος, Μήτρου (87′ Κατσαρός), Σαλαπάτας (77′ Σωτηρόπουλος), Κυριακίδης, Βλαχόπουλος, Καραχάλιος (66′ Παναγόπουλος).



Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Αχαρναϊκός-Προοδευτική 1-0
Κόρινθος-ΑΟ Γλυφάδας 2-0
Φωστήρας-Αστέρας Μαγούλας 2-0
Καλαμάτα-Επισκοπή 0-1
Χανιά-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Ρούβας

Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 17
-------------------------------------------------
2. Αχαρναϊκός 15
3. Επισκοπή 12
-------------------------------------------------
4. Πανηλειακός 11
5. Φωστήρας 11
6. Κόρινθος 11
7. Αστέρας Μαγούλας 10
8. ΑΟ Γλυφάδας 8
9. Χανιά 7
10. Προοδευτική 6
-------------------------------------------------
11. Καλαμάτα 6
-------------------------------------------------
12. Ρούβας 4
13. Εθνικός Αστέρας -2*


Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου