Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Διπλό μέσα στην Καλαμάτα ο Παναιγιάλειος. Γιώργος Κολοκυθάς



 Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναιγιάλειος στο επεισοδιακό εκτός έδρας ματς επί της Καλαμάτας με 2-1 για την 18η αγωνιστική της Football League 2 και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Αχαρναϊκό ο οποίος έχασε στην Γλυφάδα από την τοπική ομάδα με 1-0. 
  Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από την ΓΝΗΣΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ η οποία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της, μάλιστα... εις διπλούν και σε διάστημα 6 λεπτών. Το πρώτο γκολ για την αιγιώτικη ομάδα το πέτυχε ο Σκαρτσίλας στο 16' με δυνατό σουτ και το δεύτερο ο Βασίλης Μπούνας στο 22'. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Καλαμάτα είναι να μειώσει στο 42' με πέναλτι, μετά από παιδαριώδη ανατροπή του Σανδραβέλη στον Γκαλίν, το οποίο εκτέλεσε ο Τριανταφυλλάκης και μείωσε σε 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. 
  Αξίζει να σημειώσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των γηπεδούχων οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδια με συνεχείς διακοπές, διαμαρτυρίες, αποβολή του προπονητή τους Νίκου Κακαλέτρη, πέταγμα μπουκαλιών και καθισμάτων και κατάβρεγμα του βοηθού από οπαδό με την μάνικα (lol!). Επίσης άλλο ένα κακό συμβάν που πρέπει να αναφέρουμε είναι το ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιγιαλείου δεν χάρηκαν από κοντά την νίκη της ομάδας μας καθώς μετά από μερικά μικρο επεισόδια η αστυνομία τους εμπόδισε να μπούνε μέσα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο Αίγιο με έναν τραυματία οπαδό ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο διότι δέχτηκε πέτρα και σχίστηκε το φρύδι του και χωρίς να δουν από κοντά την Μαύρη Θύελλα να φεύγει με τους 3 βαθμούς από την Καλαμάτα. 
  Ο προπονητής του Παναιγιαλείου Ν. Κουρμπανάς δεν θέλησε να σχολιάσει τα επεισόδια που σημάδεψαν το σημερινό ματς και θέλησε να σταθεί στην αξία της νίκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε. Μάλιστα αν και είχε μία ιδιαιτερότητα για μας, επειδή προερχόμαστε από ήττα, ζητήσαμε και πήραμε μία σημαντική νίκη και καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι.
Στο α΄ ημίχρονο προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς. Δεν τα καταφέραμε και μάλιστα ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει. Στην επανάληψη χάσαμε και πάλι 2-3 καλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, ωστόσο κερδίσαμε με το σκορ του πρώτου μέρους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και τους φιλάθλους μας που και σήμερα μας συμπαραστάθηκαν. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι κάποιοι φίλαθλοί μας έκαναν τόσο δρόμο και δεν κατάφεραν να δουν το ματς.
Σε ότι αφορά τα επεισόδια δεν θέλω να πω κάτι και να ανοίξω αντιπαραθέσεις λέγοντας ότι στο Αίγιο είμαστε άψογοι στη φιλοξενία. Όμως καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η Καλαμάτα και οι φίλαθλοί της. Επειδή αλλάζουν τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό χάρτη, είναι πολύ λυπηρό που δεν θα είναι στην Football League.»

Ενδεκάδες:
Καλαμάτα: Κυριακόπουλος, Τσόπελας (46' Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσιμικλής, Ρήγας, Σκαρλάτος (79' Νουχάνοβιτς), Γεωργιόπουλος (46' Τρίψας), Σαραντόπουλος, Γκαλίν.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (90+4' Μπουλούμπασης), Μπούνσς, Σκαρτσίλας (90+6' Διαμαντόπουλος), Μπουρλάκης (68' Κανελλόπουλος).


Φάσεις του αγώνα:
6′: Σε φάουλ του Αργυρόπουλου, η κεφαλιά του Ακπαρίδη πέρασε άουτ.
12′: 
Σε σουτ του Ρήγα από πλεονεκτική θέση, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.
16′: ΓΚΟΛ… Σε σέντρα του από αριστερά του Παπαχρήστου, απόκρουσαν οι αμυντικοί της Καλαμάτας και ο Σκαρτσίλας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο (0-1).
22′: ΓΚΟΛ… Δεύτερο γκολ για τον Παναιγιάλειο, με τον Βασίλη Μπούνα να φτάνει τα 6 φέτος και να δείχνει ότι “κλειδώνει” το ματς (0-2).
29′: Σε κάθετη μπαλιά του Γκοτσούλια, το πλασέ του Αργυρόπουλου αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Κυριακόπουλο και στο ριμπάουντ ο Σκαρτσίλας έστειλε την μπάλα άουτ.
42′: ΓΚΟΛ… Ο Σανδραβέλης ανέτρεψε τον Γκαλίν μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Μάλαμας υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τριανταφυλλάκης (1-2).
77′: Η πρώτη ουσιαστική φάση στον β’ μέρος ανήκει στον Παναιγιάλειο, με τον Αργυρόπουλο να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, όμως να μην μπορεί να πλασάρει σωστά τον Κυριακόπουλου που απόκρουσε σωτήρια.
79′: Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Αιγιώτικη ομάδα, με τον Καλαματιανό πορτιέρο να αποσοβεί ένα ακόμη τετ α τετ, αυτή τη φορά με του Μπούνα.


Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 35
2. Αχαρναϊκός 32
3. Επισκοπή 30
4. Φωστήρας 30
5. Αστέρας Μαγούλας 28
-------------------------------------------------
6. Κεραυνός Γλυφάδας 24
-------------------------------------------------
7. Κόρινθος 22
8. Πανηλειακός 22
9. Χανιά 22
10. Προοδευτική 19
11. Ρούβας 19
12. Καλαμάτα 12
13. Εθνικός Αστέρας -2*
*Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Αποτελέσματα υπόλοιπων αγώνων:
Κεραυνός Γλυφάδας-Αχαρναϊκός 1-0
Επισκοπή-Χανιά 0-3
Καλαμάτα-Παναιγιάλειος 1-2
Πανηλειακός-Προοδευτική 1-1
Ρούβας-Κόρινθος 1-1
Αστέρας Μαγούλας-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)

Ρεπό: Φωστήρας

Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, Μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου