Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Γιώργος Κολοκυθάς. Ο Παναιγιαλειος επικράτησε του ΑΟ Χανιά με 1-0

Ο Παναιγιαλειος επικράτησε του ΑΟ Χανιά με 1-0 στο εντός έδρας ματς για την 16η αγωνιστική της Football League 2 και διεύρυνε την διάφορα στους 3  βαθμούς από τον δεύτερο Αχαρνα'ι'κο, ο οποίος έχασε με σκορ 1-0 μέσα στον Πύργο από την ομάδα του Πανηλιακού. Η ομάδα του Αιγίου από το 35ο λεπτό δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση, παρα μόνο την κεφαλιά του Αργυρόπουλου στο 2ο λεπτό η οποία πέρασε λίγο άουτ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Σκαρτσιλας στο 38ο λεπτό με κοντινό πλασέ. Από εκεί και πέρα το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονότερμα για τον Παναιγιαλειο ο οποίος έχασε πολλές φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει ακόμα το σκορ.
  Με αυτή την νίκη της η Μαύρη Θύελλα έχει την άνοδο στο... τσεπάκι της αφού ανεβαίνουν 5 και ενας με μπαράζ και η διαφορά με τον 7ο ΑΟ Χανιά είναι στους 13 βαθμούς. Το μονό που μένει είναι οι παίχτες να κατακτήσουν τον τίτλο και να σηκωθεί η κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό του Αιγίου.

  Όπως είπε και ο προπονητής του Παναιγιαλειου Νίκος Κουρμπανάς αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο Πέτρο Παλαιολογόπουλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: ''Ήταν το πιο δύσκολο ματς στην έδρα μας. Για κάποιους που δεν ξέρουν μπάλα προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα. Θέλαμε μόνο τη νίκη σήμερα. Είχαμε διάθεση, μπήκαμε καλά στο ματς και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μια ομάδα που παίζει άριστα τη κόντρα και δημιούργησε μια δύο προϋποθέσεις. Στην επανάληψη χάσαμε τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Αφού δεν μπήκαν τα εύκολα γκολ στο τελευταίο τέταρτο υπήρχε άγχος και αγωνία, ωστόσο πήραμε μια δίκαιη νίκη. Δυστυχώς στο τέλος πήραμε δύο κάρτες. Στον Σανδραβέλη (συμπλήρωσε τέσσερις) και στον Σκαρτσίλα (αποβλήθηκε και δεν παίζει κόντρα στην Καλαμάτα). Δεν ξέρω αν είναι άδικες ή δίκαιες, αλλά είναι χαζές. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Η διαφορά του Παναιγιαλείου είναι στη ψυχή και στην άριστη αγωνιστική λειτουργία. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Συνεχίζουμε με ηρεμία. Έχουμε μια διαφορά, αλλά ακόμα δεν βγήκαμε κατηγορία. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον Πέτρο Παλαιολογόπουλο, ο οποίος πρόσφερε πάρα πολλά τόσο στο Αίγιο, όσο και στον Παναιγιάλειο. Σε αυτόν θα αφιερώσουμε και την άνοδο, εφόσον έρθει.'''





Φάσεις του αγώνα:
2′: Σε συστημένη σέντρα του Μπούνα, ο Αργυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
11′: Σε μακρινό σουτ του Παπαχρήστου, μπλόκαρε την μπάλα ο αντίπαλος τερματοφύλακας Θεοδωρόπουλος.
33′: Σουτ του Παπαχρήστου έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος.
38′: Με κοντινό πλασέ ο Σκαρτσίλας άνοιξε το σκορ για τον Παναιγιάλειο, ύστερα από απόκρουση του Θεοδωρόπουλου σε σουτ – φωτοβολίδα του Αργυρόπουλου.
51′: Πλασέ του Γ. Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι, απόκρουσε σωτήρια ο Θεοδωρόπουλος.
59′: Σε σέντρα του Μπούνα, η κεφαλιά του Σκαρτσίλα πέρασε άουτ.
61′: Σε γύρισμα του Πάγκαλου, ο Ζαντριάς έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
69′: Αποβολή για τα Χανιά, με τον Ψυχουντάκη να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα.
73′: Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο με τον Μπούνα, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, όμως νικήθηκε δις από τον Θεοδωρόπουλου.
90′: Με δέκα παίκτες και ο Παναιγιάλειος, καθώς αποβλήθηκε ο Σκαρτσίλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για “θέατρο”


Βαθμολογία:

1. Παναιγιάλειος 32
2. Αχαρναϊκός 29
3. Επισκοπή 27
4. Φωστήρας 27
5. Αστέρας Μαγούλας 25
-------------------------------------------------
6. Πανηλειακός 21
-------------------------------------------------
7. Χανιά 19
8. Κόρινθος 18
9. Κεραυνός Γλυφάδας 18
10. Προοδευτική 18
11. Ρούβας 15
12. Καλαμάτα 12



Αποτελέσματα υπόλοιπων αγώνων:

Πανηλειακός-Αχαρναϊκός 1-0

Επισκοπή-Αστέρας Μαγούλας 2-0

Ρούβας-Κεραυνός Γλυφάδας 2-2

Καλαμάτα-Προοδευτική 0-1

Παναιγιάλειος-Χανιά 1-0

Φωστήρας-Κόρινθος 1-0

Ρεπό: Εθνικός Αστέρας




Επόμενη αγωνιστική:

Φωστήρας - Παναιγιάλειος

Αχαρναϊκός - Αστέρας Μαγούλας
  
Γλυφάδα - Πανηλειακός
  
Εθνικός Αστέρας - Επισκοπή
  
Προοδευτική - Ρούβας
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου