Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Δεύτερη ήττα στην σεζόν ο Παναιγιάλειος

Την δεύτερη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Παναιγιάλειος από τον Φωστήρα με 1-0 στο εκτός έδρας ματς στον Ταύρο για την 17η αγωνιστική της Football League 2 και έτσι απέκτησε και πάλι συγκάτοικο στην κορυφή, τον Αχαρναϊκό, ο οποίος κέρδισε τον Αστέρα Μαγούλας με 2-1.
  Οι μελανόλευκοι δεν άξιζαν την ήττα καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες όπως το δοκάρι του Μπούνα στο 52' αλλά τους 3 βαθμούς τους πήρε η ομάδα του Ταύρου στο 75' με γκολ του Δωροβίνη.
  Η σημαντική απουσία του Γιάννη Λαζανά ήταν πολύ εμφανής στο γήπεδο και έτσι η Αιγιώτικη ομάδα δεν ήταν και τόσο αποτελεσματική στην επίθεση ωστόσο με την είσοδο του Κανελλόπουλου αντί του Μπουλούμπαση στο Β ημίχρονο ο Παναιγιάλειος έγινε πιο απειλητικός αλλα και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει.

   Ο Ν. Κουρμπανάς στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναιγιαλείου και είπε πως η ομαδα εκπέμπει υγεία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς ήμασταν μέσα στο παιχνίδι σε όλο το 90λεπτο, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε παρόλο το ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί αγωνιστικά. Είχαμε θέαμα σαν ομάδα προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα και να βγούμε στη κόντρα, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις να πετύχουμε γκολ, δυστυχώς δεν μπορέσαμε και σε μια φάση που ήταν δικιά μας χάσαμε τη μπάλα βγήλε η αντεπίθεση και η αντίπαλη ομάδα πέτυχε το γκολ. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και χρειάζεται προσοχή. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο γιατί έχουμε υγεία σαν ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε». Επείδή έστω και για μικρό χρονικό διάστημα έχω περάσει από τον Φωστήρα, δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια πράγματα που συνέβησαν στο ημίχρονο. Ο Φωστήρας και καλή ομάδα είναι και ιστορική και δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα. Δεν τα έχει ανάγκη. Εύχομαι στην ομάδα του Φωστήρα καλή συνέχεια».


Εντεκάδες:
Φωστήρας: Μπότος, Πεταυράκης, Κόπελας, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τσαγκαράκης, Δωροβίνης, Γ. Βλάχος (46' Στάμος), Πάλλας (67' Κούτρος), Κάμπας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης (85' Ρέλλας), Παπαχρήστος, Σούλης, Παπαδόπουλος Τ (78' λ.τ. Διαμαντόπουλος)., Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Ακπαρίδης, Μπουλούμπασης (58' Κανελλόπουλος), Μπούνας, Μπουρλάκης,.

Φάσεις του αγώνα:
0′-15′: Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο τέταρτο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει ουσιαστικές προϋποθέσεις επίθεσης.
17′: Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι από τον Φωστήρα, που έβγαλε αντεπίθεση, όμως ο Γ. Βλάχος δεν μπόρεσε με πλασέ να νικήσει τον Ρίζο, που μπλόκαρε την μπάλα.
25′: Σε σέντρα του Παπαχρήστου από τα αριστερά, ο Μπούνας έπιασε την κεφαλιά, όμως κατέληξε άουτ, στην πρώτη φάση του Παναιγιαλείου.
15′-30′: Από μία καλή φάση για τις δύο ομάδες, σε ένα ήρεμο γενικά παιχνίδι, στο οποίο ο Παναιγιάλειος έχει ανεβάσει την απόδοσή του μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.
30′-45′: Δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο ούτε σε αυτό το τέταρτο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ρίξει το βάρος στα μετόπισθεν.
49′: Σε σέντρα – σουτ του Παπαχρήστου, ο τερματοφύλακας του Φωστήρα Μπότος έδιωξε σε κόρνερ.
51′: Σε σουτ του Τσαγκαράκη, ο Ρίζος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
53′: Μεγάλη φάση για τον Παναιγιάλειο, με τον Μπούνα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας με σουτ έξω από την περιοχή.
45′-60′: Πιο δυνατά μπήκε ο Παναιγιάλειος στο β’ ημίχρονο και βρέθηκε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
63′: Νέα ευκαιρία με τον Μπούνα, ο οποίος με κεφαλιά ανάγκασε τον Μπότο να διώξει σε κόρνερ.
60′-75′: Προσπαθεί ο Παναιγιάλειος να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως ο Φωστήρας είναι επικίνδυνος με τις αντεπιθέσεις του.
76′: Ο Φωστήρας “χτύπησε” στην αντεπίθεση και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Παναιγιάλειος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποχώρησης τραυματισμού του Τάκη Παπαδόπουλου, άνοιξε το σκορ με τον Δωροβίνη, έπειτα από γύρισμα του Τσαγκαράκη.
92′: Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.
94′: Σε σουτ του Μπουρλάκη, η μπάλα έφυγε άουτ και κάπου εδώ όλα τελείωσαν.
75′-90′: Σε μία στιγμή αδυναμίας, όπου η Αιγιώτικη ομάδα έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Φωστήρας πέτυχε γκολ και αναδείχθηκε νικητής του ντέρμπι, καθώς στη συνέχεια ο Παναιγιάλειος δεν βρήκε λύσεις να απαντήσει.


Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 32
2. Αχαρναϊκός 32
3. Επισκοπή 30
4. Φωστήρας 30
5. Αστέρας Μαγούλας 25
-----------------------------------
6. Κόρινθος 21
-----------------------------------
7. Κεραυνός Γλυφάδας 21
8. Πανηλειακός 21
9. Χανιά 19
10. Προοδευτική 18
11. Ρούβας 18
12. Καλαμάτα 12
13. Εθνικός Αστέρας -2*

*Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα


Aποτελέσματα υπόλοιπων αγώνων:
Αχαρναϊκός-Αστέρας Μαγούλας 2-1
Κεραυνός Γλυφάδας-Πανηλειακός 1-0
Προοδευτική-Ρούβας 0-1
Κόρινθος-Καλαμάτα 1-0
Φωστήρας-Παναιγιάλειος 1-0
Εθνικός Αστέρας-Επισκοπή 0-3 (α.α.)
Ρεπό: Χανιά


Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου