Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Ισόπαλο το ντέρμπι. Γιώργος Κολοκυθάς.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιγιαλειο και τον Αστέρα Μαγούλας για την 14η αγωνιστική της Football League 2 και τώρα η αιγιωτικη ομάδα είναι ισόβαθμη με τον Αχαρναικο μετά το διπλό που πήρε στην έδρα του Ρούβα στην Κρήτη. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για την Μαύρη Θύελλα ίσως και το χειρότερο της φετινής σεζόν αφού μελανόλευκοι δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να δεχτούν γκολ στο 41ο λεπτό από τον Δημητριάδη, πράγμα που άλλαξε ριζικά στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του Κανελλόπουλου. Το γκολ του Παναιγιαλειου σκόραρε ο Σκαρτσιλας με κοντινό πλάσε στο 50ο λεπτό. 
Οι απουσίες των Λαζανά και Τ. Παπαδόπουλου ήταν ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της αιγιωτικης ομάδας, με αποτέλεσμα να μην πανηγυρίσουν την νίκη οι Μαύροι για ακόμα μια φόρα, και αυτό φαινόταν στο γήπεδο αφού οι μελανόλευκοι δεν ''εστρωναν'' την μπάλα κάτω και δοκίμαζαν να απειλήσουν με την μπάλα ψηλά έτσι όλες οι επιθέσεις δεν ανησύχησαν την αντίπαλη άμυνα.
O προπονητής του Παναιγιαλειου Ν. Κουρμπανας με τις δηλώσεις του προσπάθησε να υψώσει το ηθικό των παιχτών του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Το αποτέλεσμα δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι δίκαιο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Αστέρας Μαγούλας ήταν καλύτερος στο πρώτο και εμείς στην επανάληψη. Σε αυτό βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που μπήκαν στην επανάληψη, οι Κανελλόπουλος και Μπουλούμπασης. Ωστόσο πρέπει να πω ότι δεν παίξαμε σωστά τακτικά.
Παίξαμε με ανορθόδοξο τρόπο και σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι κλειστοί χώροι. Θα μπορούσαμε να κλέψουμε στο τέλος το παιχνίδι, αλλά και ο αντίπαλος θα μπορούσε να είχε πάει στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων. Εμείς δεν πρέπει να έχουμε κηδεία. Πολλά παιδιά δεν έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού και είναι φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση. Θα υπάρξουν δύσκολα ματς στη συνέχεια.
Κάποια από αυτά θα κριθούν στην αναπνοή. Χρειάζεται ηρεμία σε όλα τα επίπεδα. Το αποτέλεσμα δεν είναι το θετικότερο, αλλά δεν είναι και αρνητικό. Δύσκολα κάποια ομάδα θα πάρει σαφές προβάδισμα. Θα γίνει μάχη. Η ομάδα παραμένει πρώτη και με ηρεμία θα συνεχίσουμε την πορεία προς τον στόχο μας. Η Μαγούλα είναι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο.
Είμαι εδώ για να βάλω τις προϋποθέσεις για να βγει κατηγορία η ομάδα. Δεν ήρθα για κανέναν άλλο λόγο. Οτιδήποτε άλλο λέγεται δεν είναι σωστό.

Δηλωσεις Β. Μπουνα: Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε στην επανάληψη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε και καταφέραμε να το ισορροπήσουμε. Η ομάδα είναι πρώτη. Μας μένει μια πικρία, αφού μετά την ισοφάριση είχαμε τις ευκαιρίες για να φτάσουμε στη νίκη.


Φάσεις του αγώνα:
11′Σε αναγνωριστικό σουτ του Μπούνα από μακριά, η μπάλα πέρασε άουτ.
17′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Μαγούλας, όταν ο Δημητριάδης πέρασε τον Σούλη από τα δεξιά, σέντραρε για τον Κορνελάτο, ο οποίος πλάσαρε με εξουδετερωμένο τον Ρίζο, όμως σαν …από μηχανής Θεός ο Ακπαρίδης με αυτοθυσία αποσόβησε σίγουρη παραβίαση.
32′: Πρώτη καλή φάση για τον Παναιγιάλειο, όταν σε κάθετη μπαλιά του Γκοτσούλια, ο Μπούνας πλάσαρε, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας Μπαλασάκης απόκρουσε σωτήρια.
41′: Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσάφη, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Αστέρας Μαγούλας άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Δημητριάδη, σε μία περίεργη φάση.
50′: Ο Σκαρτσίλας πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Μπαλασάκη στην κεφαλιά του Μπούνα και με κοντινό πλασέ ισοφάρισε (1-1) για τον Παναιγιάλειο)
72′: Σε γύρισμα του Κανελλόπουλου, η κεφαλιά του Σκαρτσίλα εξουδετερώθηκε σωτήρια από τον Μπαλασάκη


Ενδεκάδες:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης (77' Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Γ. Παπαδόπουλος (88' Μπουρλάκης), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Διαμαντόπουλος (61' Κανελλόπουλος), Σκαρτσίλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣΜπαλασάκης, Ιακωβάκης (80' Γαρουφαλιάς), Μπιμπίρης, Χάλαρης, Στρατομήτρος, Έβερετ, Μαρίνου, Χρυσάφης (85' Παγώνης), Δημητριάδης, Κορνελάτος (68' Αλεξίου), Ιατρού.


Υπόλοιποι αγώνες:
 Ρούβας-Αχαρναϊκός: 1-2 (34′ Παντελής / 29′ Κούμπρογλου, 89′ Ραχίμ)
 Φωστήρας-Γλυφάδα: 2-1 (5′ Στάμος, 92′ Δωροβίνης / 50′ Σκάρος)
 Καλαμάτα-Πανηλειακός: 1-1 (96′ Ψυχογιόπουλος / 34′ Βλαχόπουλος)
 Κόρινθος-Εθνικός Αστέρας: 3-0 α.α.
♦ Ρεπό: Επισκοπή

Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 26
-------------------------------------------------
2. Αχαρναϊκός 26
3. Αστέρας Μαγούλας 25
-------------------------------------------------
4. Επισκοπή 24
5. Φωστήρας 23
6. Πανηλειακός 18
7. Κόρινθος 18
8. Κεραυνός Γλυφάδας 16
9. Χανιά 16
10. Προοδευτική 14
-------------------------------------------------
11. Καλαμάτα 11
-------------------------------------------------
12. Ρούβας 11
13. Εθνικός Αστέρας  -2*
* Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα

Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου