Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πρώτη ήττα άλλα πρωταθλητής χειμώνα ο Παναιγιάλειος.

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα ο Παναιγιαλειος απέναντι στην ομάδα της Επισκοπής για την 13 αγωνιστική της Football League 2 με 1-0.
Μια κακή εμφάνιση για την ομάδα του Αιγίου η όποια πάλεψε για να πάρει έστω και το ΄΄Χ΄΄ στα τελευταία λεπτά όμως δεν τα κατάφερε.

Το ματς ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τον Παναιγιαλειο και ακόμα πιο δύσκολο το έκανε η απραξία των τελευταίων ήμερων και η σημαντικές απουσίες των Παπαδόπουλου και Λαζανά. Όμως η Μαύρη στάθηκε τυχερή αφού αυτή η ήττα δεν την έριξε από την πρώτη θέση διότι ο αγώνας του Αστέρα Μαγούλας με την Κόρινθο έληξε Χ έτσι και στέφθηκε πρωταθλητής χειμώνα για την περίοδο 2012-2013. Να αναφέρουμε πως ο Ν. Κουρμανας επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή του αγώνα "κύριο" Αντωνίου με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να παρακολουθήσει τον υπόλοιπο αγώνα από τις κερκίδες.
  Στα αγωνιστικά ο Παναιγιαλειος ήταν χειρότερος από την Επισκοπή και δίκαια έχασε με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο καλό για την ομάδα μας και την...πλήρωσε αφού δέχτηκε γκολ στο 16΄ λεπτό μετά από την ασφυκτική πίεση της κρητικής ομάδος. Πολλές οι φάσεις για την Επισκοπή η οποία ευτυχώς δεν τις μετέτρεψε σε γκολ. Ο Παναιγιαλειος προσπάθησε να απειλήσει κάπως στα τελευταία λεπτά για να πάρει την ισοπαλία άλλα στάθηκε άτυχος.
  Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Μαύρης Θύελλας είχε έντονο διαπληκτισμό και με τον υπεύθυνο της αστυνομίας και στην συνέντευξη τύπου ούτε καν κάθησε να ακούσει τον συνάδελφο του Γ. Σταματόπουλο.

  Δηλωσεις Ν. Κουρμπανα: Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη. Δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις. Η Επισκοπή ευτύχησε σε μια από αυτές να σκοράρει και να κερδίσει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πιέσαμε για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν καθυστερήσεις. Δεν τους κατηγορώ, μπορεί να το έκανα και εγώ αν ήμουν στη θέση τους. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο.


Φάσεις του αγώνα:
16′: Σε σέντρα του Κοζανίδη, η κεφαλιά του Τριανταφύλλου κατέληξε στα δίχτυα του Ρίζου, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Επισκοπή (1-0).
18′: Σε σουτ του Μπουρλάκη, ο τερματοφύλακας της Επισκοπής Κελαϊδής απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.
20′: Νέα ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο σε προσπάθεια του Αργυρόπουλου, που εξουδετέρωσε εκ νέου ο Κελαϊδής.
44′: Σε σουτ του Δελήμπαση, η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Ρίζου.
51′: Σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ρίζου.
69′: Σε δυνατό του Τζέκου, η μπάλα έφυγε άουτ.
71′: Σε πλασέ του Γκοτσούλια από το ύψος του πέναλτι, ο Κελαϊδής έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.
92′: Σε πλάσε του Μπούνα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κελαϊδή.


Ενδεκάδες:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Ακπαρίδης, Σούλης, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος (35' λ.τ. Κανελλόπουλος), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Μπουλούμπασης (57' Γ. Παπαδόπουλος), Μπουρλάκης (62' Σκαρτσίλας).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Α. Κελαϊδής, Ρουμπάκης, Ταχματζίδης (80' Δημογιάννης), Μαραθιανός, Αργυράκης, Σεληνιωτάκης, Δελήμπασης, Κοζανίδης (69' Σουμπασάκης), Μποτωνάκης, Τριανταφύλλου, Τζέκος (74' Φραντζεσκάκης).

Αποτελέσματα υπόλοιπων αγώνων:
Γλυφάδα-Χανιά: 1-0 (71′ Καϊμακαμούδης)
Ρούβας-Καλαμάτα: 1-0 (47′ Χατζησάββας)
Αστέρας Μαγούλας-Κόρινθος: 0-0
Πανηλειακός-Φωστήρας: 0-0
Προοδευτική-Εθνικός Αστέρας: 3-0 α.α.
Ρεπό: Αχαρναϊκός


Βαθμολογία:

1 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 25
2 Επισκοπή 24
3 Αστέρας Μαγούλας 24
4 Αχαρνα'ι'κός 23
5 Φωστήρας 20
6 Πανηλειακός 17
7 Α.Ο Γλυφάδας 16
8 Κόρινθος 15
9 Α.Ο.Χανιά 15
10 Προοδευτική 13
11 Ρούβας 11
12 Καλαμάτα 10
13 Εθνικός Αστέρας -16


* Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.



Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου