Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. Ισόπαλο το ντέρμπι...


Ισόπαλο έληξε το εκτός έδρας ντέρμπι του Παναιγιαλειου με την Κόρινθο για την 10η αγωνιστική της Football League 2. Εξαιρετική εμφάνιση για τον Παναιγιαλειο στο πρώτο ημίχρονο που μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπουλουμπαση στο 9΄ λεπτό της συνάντησης.
Η ομάδα του Αιγίου ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο γήπεδο μέχρι το 59΄ λεπτό, όταν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λωττα έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Παναιγιαλειος θα μπορούσε να είχε φύγει με τους 3 βαθμούς από την Κόρινθο αν ο διαιτητής του αγώνα κ. Τζοβαρας δεν έκανε πάλι το...θαύμα του και αν είχε παίξει λίγο καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θετικό αποτέλεσμα, παρόλα αυτά, για την Μαύρη Θύελλα με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής αφού όλα έληξαν ισόπαλα πλην του Αστέρα Μαγουλάς με τον Πανηλειακο που έληξε 2-1.

   Ο Ν. Κουρμπανας χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία των μελανολευκων με την ομάδα του Ισθμου ενώ δεν ήθελε να αναφερθεί καθόλου και στην κακή διαιτησία. Αναλυτικά δήλωσε: Δίκαιο το αποτέλεσμα σε ένα μοιρασμένο ματς. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί και στο δεύτερο μέρος παίξαμε με αντεπιθέσεις. Εύχομαι στην Κόρινθο να βρει την ηρεμία της με όλα αυτά που ακούγονται και δημιουργούν γκρίνια και κάνουν κακό στην ομάδα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία της Κορίνθου και θα ανταποδώσουμε στο ματς του δεύτερου γύρου.

Eντεκαδες:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος (61' Μπουρλάκης), Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας (78' Ακπαρίδης), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Μπουλούμπασης(64' Διαμαντόπουλος).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μέλκας, Φίλης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης, Τσουβαλτσίδης, Πεχλιβανόπουλος (22' Αράπογλου), Παπαευθυμίου, Δασκαλάκης (80' Ματετζίδης), Λώττας, Λουμπαρδέας.


Βαθμολογία:

1 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 24
2 Αχαρνα'ι'κός 19
3 Αστέρας Μαγούλας 19
4 Φωστήρας 18
5 Επισκοπή 17
6 Κόρινθος 13
7 Πανηλειακός 12
8 Α.Ο.Χανιά 11
9 Προοδευτική 10
10 Α.Ο Γλυφάδας 9
11 Καλαμάτα 7
12 Ρούβας 7
13 Εθνικός Αστέρας -16


*Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Αποτελεσματα υπόλοιπων αγώνων:

Φωστήρας-Αχαρναϊκός 1-1
Κόρινθος-Παναιγιάλειος 1-1
Χανιά-Καλαμάτα 1-1
Εθνικός Αστέρας-Ρούβας 0-3 (α.α.)
Κεραυνός Γλυφάδας-Επισκοπή 1-1
Αστέρας Μαγούλας-Πανηλειακός 2-1
Ρεπό: Προοδευτική


Επόμενη αγωνιστική:


Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Καλαμάτα-Φωστήρας
Ρούβας-Χανιά
Επισκοπή-Προοδευτική
Πανηλειακός-Εθνικός Αστέρας
Κεραυνός Γλυφάδας-Αστέρας Μαγούλας
Ρεπό: Κόρινθος


Ρεπορτάζ: Γιώργος Κολοκυθάς, μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.


«ΜΑΤΙΑ» ΓΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑ
Πληροφορίες του panaigialeiosfc αναφέρουν ότι στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της Κορίνθου, βρέθηκαν scaouters για να παρακολουθήσουν δύο ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου. Ο λόγος για τους Ευθύμιο Αργυρόπουλο και Γιάννη Γκοτσούλια, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου