Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

«Η οικονομική μας κρίση και η ψυχική μας υγεία»Το 2ο Γυμνάσιο Αιγίου και ο Σύλλογος Γονέων και ο σύλλογος των Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αιγίου αρχίζουν τις προγραμματισμένες τους δράσεις τους για το σχολικό έτος 2012-13 με ομιλία - συζήτηση  από την ψυχολόγο κ. Θεοδωρακοπούλου Χαρά με θέμα: «Η οικονομική μας κρίση και η ψυχική μας υγεία» την Τετάρτη 28/11/12 και ώρα  5.30μ.μ. έως 7.30μ.μ.

Η κρίση που όλοι αισθανόμαστε και που ο καθένας μας βιώνει διαφορετικά στην εποχή που διανύουμε, επιδρά στη ψυχική μας κατάσταση. Οι επιπτώσεις έχουν αντίκτυπο τόσο στις συμπεριφορές των ενηλίκων όσο και στις συμπεριφορές  των παιδιών και εφήβων.  Σε αυτό το νέο πλαίσιο που οι αντίξοες συνθήκες είναι μια πραγματικότητα, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί έχουμε  να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες ώστε να διατηρήσουμε την ψυχική μας ισορροπία. 

Τα σπουδαιότερα  κοινωνικά  συστήματα, οικογένεια και  σχολείο, χρειάζεται να αποτελούν πεδία στήριξης μέσα στα οποία οι άνθρωποι να βρίσκουν εναλλακτικές διεξόδους από τις κρίσιμες φάσεις της ζωής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αιγίου:  Παύλου Μελά 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου