Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ασταμάτητο τρένο η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ...

Σαν τρένο χωρίς...φρένα μοιάζει ο Παναιγιάλειος αφού κατάφερε να επικρατήσει στο πελοποννησιακό ντέρμπι με 1-0 επί της Καλαμάτας και με 10 παίκτες έκανε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μια καλή εμφάνιση έδειξε η Μαύρη μπροστά σε 2500 κόσμο ο οποίος ήταν ο 12ος παίκτης και βοήθησε σημαντικά με την φωνή του για την νίκη. Δεν θα παραλείψουμε όμως και την ΤΡΟΜΕΡΗ ατμόσφαιρα των Bianconeri, οι οποίοι με καπνογόνα και συνθήματα έδωσαν μια πολύ ευχάριστη και κυρίως πολιτισμένη πνοή στο ντέρμπι.
  Στα αγωνιστικά ο Παναιγιάλειος είχε πολλές φάσεις όπως η κεφαλιά του Σούλη στο 42' λεπτό που απομάκρυναν κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή οι παίκτες της Καλαμάτας. Η μόνη άτυχη στιγμή της Μαύρης στον αγώνα είναι η αποβολή του Παπαχρήστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70' λεπτό. Το νικητήριο γκολ για τον Παναιγιαλειο το πέτυχε ο Σκαρτσίλας στο 62' λεπτό του αγώνα.

  Μετά το τέλος του αγώνα ο Ν. Κουρμπανάς έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου και είπε πως ήταν ένα δύσκολο ματς και πως όταν μείναμε με 10 παίκτες η ομάδα έπαιζε ακόμα πιο εμψυχωμένα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για μας διότι ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Πιστεύω ότι ξέραμε την Καλαμάτα, ως ένα βαθμό και ξέραμε ότι θα προσπαθήσει να παίξει με μεγάλες μπαλιές για τον Καούνο. Σταθήκαμε πολύ καλά εκεί και κόψαμε την Καλαμάτα σ' ένα θέμα αγωνιστικό που στηρίζεται. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε πολύ καλοί, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στην επανάληψη, ξέροντας ότι θα κάνει η άμυνα, είπαμε ότι θα έπρεπε να παίξουμε με υπομονή και από τις άκρες. Η ομάδα μου είχε υπομονή, έπειξε ορθολογικά από τις άκρες και κατάφερε να πετύχει γκολ. Μένοντας με 10 παίκτες δημιουργήθηκε πρόβλημα, ωστόσο λειτούργησε θετικά για μας αφού παίξαμε ακόμη πιο εμψυχωμένα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο και το πετύχαμε. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές που βοήθησαν στα τρεξίματα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σταθώ και στην νοοτροπία των αλλαγών η οποία πιστεύω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να παίξουν και βασικοί, ωστόσο ακόμα και όταν μπαίνουν ως αλλαγή δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα. Η ομάδα έχει πετύχει το απόλυτο, όμως ξεγελιέτε όποιος πιστεύει ότι όλα έχουν τελειώσει. Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία απ' όλους. πρέπει να συμβαδίζουμε με σοβαρότητα. Δεν μπαίνουμε στη λογική το πόσες ομάδες θα ανέβουν, διότι θα είναι μεγάλο λάθος μας. Η ομάδα έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία. Θέςλω να ευχαριστήσω τα παιδιά, τη διοίκηση που κάνει ότι καλύτερο μπορεί και δύσκολα θα βρεις μία τέτοια αλλού και τον κόσμο γι' αυτό που δίνει στην ομάδα."

Ενδεκάδες:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Ακπαρίδης, Σούλης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος (75΄ Τ. Παπαδόπουλος), Μπούνας, Λαζανάς (87΄ Γ. Παπαδόπουλος), Σκαρτσίλας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης (58΄ λ.τ. Ζαρόπουλος), Τσόπελας, Τραινταφυλλάκης, Καντούσης, Ψυχογιόπουλος, Ανδρεόπουλος, Ηλιόπουλος, Τσιμικλής (46 λ.τ. Πούτσι), Γεωργιόπουλος (58΄ Αθανασόπουλος), Καούνος, Επιφάνης.


Φάσεις του αγώνα
:

5′ Σε σουτ του Αργυρόπουλου, απέκρουσε ο Κοψαχείλης σε κόρνερ.
19′ Σε σουτ του Γεωργιόπουλου, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλτιμάς.
22′ Σε γυριστό σουτ του Ηλιόπουλου, η μπάλα έφυγε πολύ αουτ.
39′ Σε ωραίο γυριστό σουτ του Λαζανά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοψαχείλης σε κόρνερ.
42′ Σε φάουλ του Αργυρόπουλου, η κεφαλιά του Σούλη απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Τσαγκαράκη.
56′ Σε κόρνερ του Αργυρόπουλου, ο Μαυρόπουλος έκανε την προβολή και ο Κοψαχείλης μπλόκαρε.
59′ Σε κόρνερ του Αργυρόπουλου, η κεφαλιά του Σανδραβέλη πέρασε άουτ.
62′ Σε σέντρα του Γκοτσούλια, ο Σκαρτσίλας με σουτ ανοίγει το σκορ για τον Παναιγιάλειο (1-0).
68′ Σε πλασέ του Λαζανά, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
69′ Σε σουτ του Επιφάνη, ο Μπαλτιμάς έδιωξε δύσκολα με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.
70′ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Παπαχρήστο (Παναιγιάλειος).
73′ Σε γύρισμα του Μπουλούμπαση το πλασέ του Λαζανά έφυγε άουτ.

Αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων:
Κόρινθος-Ρούβας: 1-0
Προοδευτική-Πανηλειακός: 2-3
Αχαρναϊκός-Γλυφάδα: 3-0
Χανιά-Επισκοπή: 3-6

Βαθμολογία:
1. Παναιγιάλειος 15
-------------------------------------------------
2. Επισκοπή 9
3. Αστέρας Μαγούλας 9
-------------------------------------------------
4. Αχαρναϊκός 9
5. Κόρινθος 8
6. Πανηλειακός 7
7. Προοδευτική 6
8. Καλαμάτα 6
9. Φωστήρας 5
10. ΑΟ Γλυφάδας 5
-------------------------------------------------
11. Χανιά 3
-------------------------------------------------
12. Ρούβας 3
13. Εθνικός Αστέρας -2*

*Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ:  Γιώργος Κολοκυθάς  μαθητής 2ου Γυμνασίου Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου